Objevte tradiční chuť našeho Extra masového chorizo. Toto uzené chorizo, vyrobené z vepřového masa a tuku, je dovedně ochuceno legálně povolenými kořenícími látkami a aditivy. Produkt, který ctí tradiční postupy, zatímco oslavuje autentické chutě a nabízí jedinečný zážitek, který okouzlí všechny milovníky chorizo.
Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu.
Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem.
Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali.
Přibližně 10 minut pro formát 1 porce
15 minut pro formát 2 porce
Tuky: 9,0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g
Sacharidy: 8,7 g
Z toho cukry: <0,5 g
Vláknina: 2,0 g
Bílkoviny: 8,4 g
Sůl: 0,76 g
Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Kancelář AOPB ovládá návrh vstřikovacích forem a přizpůsobení designu plastových dílů vstřikovacímu procesu.
Studie nástrojů se provádí na základě papírových plánů nebo digitální definice dílů. Díky CADu realistické zobrazení vašich produktů dá tvar vašim nápadům.
Pokud bude potřeba, pomůžeme vám při výběru materiálů a společně ověříme geometrii dílů.